Salades del Himàlaia

Fabricant i exportador de la sal salada, melmelada de sal, salsa de sal, sal rosa, blocs de sal, llàgrimes d’animals, llanxes de cavalls, cavalls de llepis, sal de cavalls, llepis d’animals, llops de cavalls, llops de cérvols, blocs de sal d’himalà, làpides minerals, sal de sal de roca, salt de sal de roca rodona, salada de roca rodona, roca de salt coberta, cérvol sal salpicotejar, salt de cérvol, cérvol salí, cérvol salí, lladre de cabra, salí de cavall, cavall salí, , blocs de sal per a cavalls, blocs minerals de cérvols, bladers de sal de cérvol, sal mineral de himalayan, bloc de sal mineral, bestiar de sal salmòria, sal d’himalayan per cavalls, salt salat d’himalayan, blocs minerals per a bestiar boví, blocs salins per a bestiar boví, blocs salins de bestiar, blocs de sal sal, sal salmó per a les vaques, blocs de bestiar boví, blat de sal rosa de Himalayan, blocs de bestiar per a bestiar boví, sal de vaca, sal marina animal, blocs de bestiar boví, salí de gos, llepis minerals per a cavalls, sal de vaca bloc, bloc salí d’Himalaya per a cavalls, sal sal marina d’Himalà per ho rses, sal de gat saltant,
Podem subministrar qualsevol quantitat de llet salada que digui entre 30 i 70 mil trossos per mes i, en cas de blocs de sal cru, podem proporcionar 500-800 tones per melmelades salines al mes.