Kripë Himalayan Licks

Prodhuesi dhe eksportuesi i lëpirjes së kripës, kripëza, kripë, kripë roze, blloqe kripore, shuplaka e kafshëve, lëpirja e kuajve, kalë i kalit, kripë e kalit, lëpirja e kafshëve, kripë kripë lëpjetë, kripë shkundur kripë lëpjetë, kripë bëj shkëmb rrumbullakët, saltlick rrumbullakët shkëmb, dre kripë bëj, kripë lëpirje për dre, kripë lëpus bllok, kripë dre kripë, dhi lëpirje, kali kripe lëpirë, kripë lëpjetë kalë, blloqe kripë për dre , blloqe kripore për kuaj, blloqe minerale dreri, bllok deti kripë dre, kripë minerale himalayan, kripë minerale kripë, lëvozhgë kripë e gjedhit, kripë himalayan për kuaj, lëpjetë kripë himalayan, blloqe minerale për bagëti, blloqe kripore për bagëti, blloqet e kripës së blegtorisë, blloqet e blloqeve të kripës, blloqet e kripës për lopë, blloqet e lëpirjeve të kafshëve, blloqet e kripës së hala himalayan, blloqet e lëpirjeve për kafshët, lëpjet e kripës së lopës, kërcimi i kripës së kafshëve, blloqet për ushqimin e gjedhëve, bllok, kripë himalayan bllok për kuaj, himalayan kripë licks për ho rses, kripë mace bëj,
Ne mund të japim çdo sasi në kripë thonjtë thonë 30-70.000 copë në muaj dhe në rast të blloqeve të para të kripës ne mund t’ju sigurojmë 500-800 ton për kripë lëngje në muaj.