Llum de sal de l’Himàlaia

Manufacrurer i exportador de làmpades de sal, làmpades de peu, llum de sal, làmpades de cristall, difusors de llum, llum Himàlaia, làmpades de fusta, llum de sal d’Himàlaia, llums de sal himalayan, llums de sal himalayan, llums de sal himalaya, llanterna de sal himalaya, purificador d’aire iònic, ionitzadors de purificadors d’aire, làmpades de sal de roca, bombes de sal, làmpades de rocksalt, aire iònic negatiu, llum de sal natural, llanterna de sal de rock himalayan, làmpades de sal naturals, làmpades de sal iòniques, làmpades de sal iòniques, làmpades mini usb, làmpades d’aroma, làmpada de salina, làmpada de sal usb, làmpades d’ions negatius
Qualsevol de la vostra llum desitjada és l’exemple 2-3, 3-4, 4-6, 6-8, 8-10, 10-12 quiligram i més llums grans també estan disponibles 50 kg, 100 kg, 150 kg, 200 kg, etc. .